Skal din virksomhed udvikle sig?

Det hjælper jeg med

Formålet er at være finansiel sparringspartner for virksomhedsejere og virksomhedsledere samt iværksættere. Specielt når det drejer sig om kapitalrejsning, finansiering og forretningsudvikling for der igennem at kunne gøre en stor forskel for din virksomhed.  

Derudover er jeg åben for projekter og “ad hoc” opgaver, som kan aftales individuelt. 

SKAL JEG VÆRE DEN STÆRKE PROFIL I DIN BESTYRELSE / ADVISORY BOARD ?

Mange undersøgelser viser, at virksomheder med eksterne bestyrelser klarer sig bedst. De er mere udviklingsorienterede og præsterer bedre bundlinjer. Men også sammensætning af den rette bestyrelse – både på kompetencer og mennesker – er en afgørende faktor for succes.

 

Jeg er et stærkt, engageret og aktivt bidragende bestyrelsesmedlem. En erfaren ledelsesrådgiver med stor forretningsforståelse. Og ikke mindst ekspert i kapitalfremskaffelse med fokus på muligheder og øje for risikostyring, som samtidig brænder for resultater og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. 

 

Jeg tager altid udgangspunkt i din virksomhed og har især kompetencer inden for:

  • Finansiering, kapitalstruktur og kapitalfremskaffelse
  • Økonomi-, likviditetsstyring og finansiel forståelse
  • Strategi og forretningsudvikling
  • Ledelsessparring
  • Generations-/ejerskifte
  • Risikostyring
  • Juridisk indsigt

Jeg har en bestyrelsesuddannelse fra Erhvervsakademi Aarhus og er medlem af bestyrelsesnetværket Bestyrelseskvinder (https://www.bestyrelseskvinder.dk/project/pernille-puck/www.bestyrelseskvinder.dk), Dansk Industris database ”Fremtidens bestyrelser” (https://www.danskindustri.dk/vi-radgiver-dig/personale/hr-og-ledelse/fremtidensbestyrelser/database/pernille-puck/) og Bestyrelsesnetværket Asnet (https://asnet.dk/medlem-cv-4145 ).

 

Vil du have mere værdi ud af en professionel bestyrelse, så er det måske mig, som du har brug for som et værdiskabende redskab for både dig som ejer og ledelse!