“Mine erfaringer har givet mig et stort kendskab og netværk inden for bl.a. den finansielle sektor”

Jeg startede som selvstændig i foråret 2020 efter en lang karriere inden for den finansielle sektor. Senest i Vækstfonden, hvor jeg har arbejdet med kapitalfremskaffelse og har finansieret rigtig mange vækst- og investeringsplaner. Det har været lige fra iværksættere-/startup virksomheder til store koncerner, herunder ejerskifte. Årene har givet mig en stor indsigt i de problemstillinger, som virksomheder kan stå i, når der skal skaffes kapital. 

 

Mine 30 års erfaring har givet mig en solid erfaring og kompetencer inden for finansiel rådgivning, strategisk sparring, facilitering, projektdeltagelse, forretningsudvikling, salg og direkte kundekontakt. Samt ikke mindst vurdering af erhvervsvirksomheder i alle typer af brancher, størrelser, faser og udfordringer. 

 

Mine erfaringer har desuden givet mig et stort kendskab og netværk inden for bl.a. den finansielle sektor, herunder pengeinstitutter, investorer, business angels, offentlige instanser, mulighed for støtteordninger, iværksætter miljøer m.m., som jeg bruger aktivt i dagligdagen. 

  • Jeg er hverken revisor eller advokat, men din uvildige virksomhedsrådgiver indenfor generelle problematikker.
  • Jeg går altid på arbejde med hjertet, har altid “ja hatten på”, og lægger vægt på at gøre en forskel.
  • Mine værdier er at være ærlig samt have en åben og tillidsfuld dialog med stor respekt overfor de mennesker, som jeg samarbejder med.
  • Jeg er altid meget engageret i at løse en opgave effektivt med kvalitet og ordentlighed, så aftaler og tidsfrister overholdes.