Banke ApS

www.banke.pro

Erfaring og troværdighed

 

“Pernille Puck har en høj grad af erfaring og tilgår en opgave med stort engagement og troværdighed.

 

For mig har Pernille været en dygtig og fortrolig sparringspartner, som jeg gennem årene løbende har haft dialog med.

 

Hvis Pernille havde været selvstændig, da jeg startede op som iværksætter i 2010, ville det have gjort en forskel for mig. Jeg kunne have brugt Pernille netop i den svære og tidskrævende proces, som det er at sikre den rigtige kapital til fremtidig vækst.”

Rasmus Banke

Founder og CEO

Banke ApS

www.banke.pro

 

 

 

 

Henrik Jørgensen

CEO

Tillidsfuld og faglig dygtig

 

“Jeg har siden 2014 kendt Pernille Puck, hvor vi blandt andet igennem netværksorganisationen Connect Denmark har bidraget med sparring til vækstvirksomheder.

 

Pernille har altid fremstået
som en yderst kompetent og troværdig person i særlig grad indenfor
finansiering og kapitalfremskaffelse. På den gode og konstruktive måde
udfordrer hun status quo og giver indspark til løsningsmuligheder.

 

Jeg har haft glæde af Pernilles sparring og rådgivning i forbindelse med min søgning efter et muligt ejer-/generationsskifte, og kan varmt anbefale Pernille som tillidsfuld og uvildig rådgiver / sparringspartner.”

 

 

Henrik Jørgensen

CEO

 

 

Umbraco A/S

www.umbraco.com

Ærlig og kompetent sparringspartner

 

”Vi har siden 2016 haft Pernille Puck med på sidelinjen for at være på forkant med at sikre den nødvendige kapital til Umbracos vækstrejse.

 

Dialogen har altid være ærlig og konstruktiv.

 

Pernille har gennem årene været en engageret, dygtig og faglig kompetent sparringspartner for os, som vi kan medgive vores bedste anbefalinger.”

 


 

Poul A. L. Jensen

Friendly Cashier (CFO and Partner)

Umbraco A/S

www.umbraco.com

 

 

 

DanBan – Danish Business Angels

www.danban.org

 

Ekspert i kapitalrejsning

 

“Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Pernille i rigtig mange år. Udover Pernille er stærk fagligt indenfor alt, hvad der rører sig på kapitalrejsnings området samt strategier for kapitalrejsning, er hun virkelig godt ”connected” rundt i hele landet med investorer, erhvervsfolk samt ikke mindst banker, Innovationsfonden og Vækstfonden.

 

Pernilles primære kompetence er de modne virksomheder, men hun har samtidigt været god i Start Up miljøet, da hendes tilgang har været at vise virksomhederne, hvordan de skal strukturere deres kapitalbehov, med en langsigtet horisont for øje. Dette har været meget værdifuldt for virksomhederne, så de ikke kun fokuserer på i dag og i morgen.

 

Pernille ser altid tingene i sin helhed og yder altid en konstruktiv sparring.

 

Uanset hvilken kapital der er behov for, vil jeg altid anbefale at tage en snak med Pernille først.”

 

 

Michael Hansen

CEO

DanBan – Danish Business Angels

www.danban.org

 

 

 

 

Adapto Technologies ApS

www.adapto.me

Et godt sted at starte

 

“Pernille Puck har været en stor hjælp på vores vækstrejse.

 

Hendes store erfaring og viden ift. kapitalrejsning er tydelig, og samtidig formår hun elegant og konstruktivt at udfordre os.

 

Står du også overfor at skulle rejse kapital er en kop kaffe med Pernille et godt sted at starte.”

 

 

Chris Noesgaard

Medstifter, CCO, CFO og ledelsesrådgiver

Adapto Technologies ApS

www.adapto.me

 

Business Kolding

www.businesskolding.dk

 

Seriøs og dygtig

 

“Vi har brugt Pernille som sparringspartner for vores virksomheder her i Kolding.

 

Det har været lige fra iværksætteren til de større modne virksomheder, der har stået i dilemmaet omkring kapitalrejsning.

 

Pernille har altid ageret seriøs og dygtig, hvor hun ved hver dialog bringer hendes store erfaring og indsigt i forretningsmodeller, brancher og problemstillinger i spil for netop den pågældende virksomheds stadie og udfordringer.”

 

 

Jørgen Fuglsang Bruun

Erhvervskonsulent

Business Kolding

www.businesskolding.dk

 

Dansk Installations teknik A/S

www.dit.as

Det er altafgørende, at du er forberedt! 

 

 “Dansk Installations Teknik A/S stod i foråret 2020 klar med en ændret strategi. De tre ben i selskabet skulle spaltes ud i 3 separate enheder med hver deres forretningsmodel, struktur, ledelse og ejerkreds. Samtidig ønskede vi én bankforbindelse til alle tre selskaber, som ville med ombord på denne nye spændende rejse.

 

Vi valgte derfor at taget kontakt til Pernille Puck, da både ejerkredsen og bestyrelse vidste, at det er altafgørende, at vi var bedst mulig forberedt til mødet med banken.

 

I tæt samarbejde med Pernille Puck blev vi velforberedt i form af et professionelt materiale, som dokumenterede vores tal, resultat og strategi.

 

Med stor succes har vi nu valgt en fremtidig langvarig samarbejdspartner i et lokalt pengeinstitut.

 

Pernille har ageret professionelt, tilgængelig og kompetent under hele processen, og ikke mindst en god sparringspartner for os, som har kunne bidrage med sin store viden.

 

Samlet set et rigtig godt forløb. Vi kan klart anbefale at tage fat i Pernille Puck, når materiale til den finansielle part skal udarbejdes. Det er ikke kun vores tal og fremtidig strategi som har betydning – men i høj grad også præsentationen af vores materiale.”

 

 

 

 Jan Hansen

Direktør/Indehaver

Dansk Installations teknik A/S

www.dit.as

 

Cocuura ApS

www. cocuura.dk

 

Pernilles indsats var “second-to-none”

 

“I en travl hverdag med mange bolde i luften, måtte vi erkende, at vi havde brug for hjælp til at nå i mål med finansieringen, der skulle få Cocuura i luften.

 

Pernille Puck har stor erfaring med kapitalfremskaffelse og et godt netværk i branchen, men det var særligt Pernilles forståelse for vores forretning og ønsker, der blev afgørende for vores valg.

 

Pernille har på ærlig og professionel vis guidet os godt igennem vores muligheder.

 

Sammen fandt vi den løsning, der matchede vores ønsker og samtidig var realistisk.

 

Pernille fulgte os tæt helt til finansieringen var i hus. Vi har følt os trygge og godt rustet med Pernille ved vores side.”

 

 

Lena Boel & Mads Hansen

Stiftere af Cocuura

Cocuura ApS

www. cocuura.dk

 

 

   

CREO Arkitekter A/S 

www.creoarkitekter.dk

Succesfuld kapitalrejsning med professionel sparring fra Pernille Puck

 

“CREO Arkitekter A/S stod i februar 2020 overfor en kapitaludvidelse, hvilket var en kombination af egenkapital via eksisterende ejerkreds, ny investor Lars Baun og et Vækstlån i Vækstfonden.

 

Pernille Puck har en fortid i Vækstfonden, hvorfor det var naturligt for os i CREO Arkitekter at søge hjælp til ansøgningsprocessen herunder at sikre, at Vækstfonden fik et tilfredsstillende beslutningsgrundlag.

 

I den forbindelse har Pernille Puck været en stor hjælp.

 

Pernille var hurtig til at sætte sig ind i CREO Arkitekters ønske og situation samt rådgav os på professionel vis således vores ansøgning kom ”rigtigt” ind til Vækstfonden og blev behandlet på saglig vis.

 

Det var vores oplevelse af samtalerne med Vækstfonden at Pernille Puck er kendt som en faglig dygtig rådgiver.

 

Resultatet af vores ansøgning blev positiv, og vi kan takke Pernille Puck for hjælpen.

Vi kan give de bedste anbefalinger for samarbejdet med Pernille Puck.”

 

Jeg står gerne til rådighed for en uddybning af anbefalingen ved telefonisk henvendelse på +45 2811 5915.

 

 

Henning Gammelgaard

Adm. Direktør | Partner     

CREO Arkitekter A/S 

www.creoarkitekter.dk

 

Pernille Puck retter virksomheder op: Nu hjælper hun musiklivet

 

www.aabenraalive.dk

 

Pernille Puck retter virksomheder op: Nu hjælper hun musiklivet

 

Forsiden på JydskeVestkysten, den 11. februar 2021

 

Finanskvinden Pernille Puck viser vej i musiklivet

Hun er tilflytter fra København, og så er hun ekspert i virksomhedsøkonomi. Men Pernille Puck vil også gerne være med til at udvikle musiklivet i lokalområdet. Det gør hun som rådgiver for Aabenraa Live. 

 

At gå til koncerter er en del af livet. Det siger Pernille Puck. Hun er medlem af et nyt panel af rådgivere – et advisory board, der er knyttet til den kommunale koncertorganisation Aabenraa Live. Pernille er ikke musiker eller i øvrigt beskæftiget indenfor kultur eller kunst. Hun er finansuddannet og har mange års erfaring i at arbejde med virksomhedsøkonomi og med strategi og finansiering i erhvervslivet. Det ligger fast, at rådgiverpanelet skal have et medlem med forstand på oplevelsesøkonomi, og Business Aabenraa har altså udpeget Pernille Puck. Det giver dynamik, at der ikke kun sidder musikere og politikere i panelet. Jeg kender de fleste firmamodeller, og så er jeg stærk i struktur. Det kan Aabenraa Live bruge mig til, siger Pernille. Hun bruger også sine kompetencer som bestyrelsesmedlem i virksomheder. Og også her er det et godt princip at blande kortene, påpeger hun. Hvis alle ligner hinanden, kommer man ingen steder. Det er vigtigt, at en bestyrelse er sammensat med de rette kompetencer i forhold til den fase, som virksomheden gennemgår. Så en bestyrelse skal være dynamisk. Det er ikke nødvendigvis de samme, der skal sidde der i 10-15 år, siger Pernille og retter sig selv: Det hedder at arbejde i en bestyrelse – ikke sidde der.

 

Flyttet fra hovedstaden

Pernille tager imod i villaen på Barsøvænget på Løjtland, hvor hun også har sin arbejdsplads som selvstændig virksomhedsrådgiver. Familien flyttede til for 13 år siden fra København. Pernilles mand, Tommy Puck, er opvokset i Hjordkær, og dermed kom familien tættere på bedsteforældrene til de to sønner, Christoffer, som nu går i 3. g på IBC, og Frederik, som går i 1. g på Statsskolen. Men selv om Pernille er opvokset i hovedstaden, var det faktisk mest hende, der talte for at flytte til Sønderjylland. Med to job og mindre børn og hus i København trængte vi til at vende vores livsværdier og få lidt mere ro på, fortæller Pernille, der i Sønderjylland fik job med rådgivning af virksomheder hos Vækstfonden i Vojens. Tommy er ligesom Pernille uddannet i finansverdenen og arbejder i dag med logistik hos Fogtmann i Vejle. Han har altid gået meget op i musik og er taget til musikfestivaler, og for parret er det altså en del af livet at tage ud til musikoplevelser: Til Heartland-festivalen på Fyn, til Roger Waters- koncert i Hamborg, til koncert med Metallica i Parken eller til en lille koncert på Nygadehuset i Aabenraa. Og hele familien skal til med, når Dizzy Mizz Lizzy her i foråret giver koncert i Arena Aabenraa – en koncert der netop er udsat fra 18.  marts til 3. juni på grund af coronaen. Det er lillebror Frederik, som især har ønsket sig at høre Dizzy, og billetterne var drengenes kalendergave i december.  

 

Vil hjælpe ildsjælene

Pernille synes, at familien har fundet roen på Løjt Land. Det var nemt at flytte til som småbørnsfamilie i et nybyggerområde med mange andre børnefamilier. Vi blev taget godt imod. Der er altid kaffe på kanden, og det var nemt at få legeaftaler. Hvis man kommer og er åben, er det ikke svært at falde til her. Og så er det bare med at gribe fat i de muligheder, der er, siger Pernille. Familien ville først give det halvandet år, men bor her altså nu på 13. år.  Så vil vi gerne blive her, siger Pernille, som er glad for naturen på Løjtland og hver dag tager en travetur på en af de mange stier. Hun glæder sig også over, at der er kommet godt fart i hendes virksomhed. I marts sidste år fik hun CVR-nummer som selvstændig rådgiver. Det er ofte med aftaler og med bestyrelsesposter i Midtjylland og på Fyn. Men jeg vil også gerne bruge mine kompetence i lokalområdet. Jeg synes, at Aabenraa har mange ildsjæle, som driver gode cafeer og spisesteder og som skaber tilbud i musiklivet. Og jeg glæder mig til at opleve det, når byen åbner igen, siger hun.  

 

 

Pernille Puck er stærk i økonomi og struktur og rådgiver normalt virksomheder. Nu er hun blevet medlem af et nyt advisory board, som rådgiver musikorganisationen Aabenraa Live. 

 

Kilde: JydskeVestkysten (https://jv.dk/artikel/pernille-puck-f%C3%A5r-virksomheder-p%C3%A5-skinner-nu-hj%C3%A6lper-hun-musiklivet)

 

www.aabenraalive.dk

 

Rakte ud efter hjælp og genstartede firmaet

 

Kruså Camping

www.krusaacamping.dk

 

Pernille var super god

 

Rakte ud efter hjælp og genstartede firmaet

 

“En pulje penge fra CoronaGenstart har gjort en forskel hos forpagterne af Kruså Camping. De var presset i bund, og det truede drømmen om en dag at eje sin egen campingplads. Vi har besøgt dem i Kruså.

 

Vi er på camping tæt ved den tyske grænse, hvor Heidi Laumann og Jesper Thomasen forpagter en campingplads. Men faktisk bliver man lidt snydt udefra, hvor pladsen ligger ved siden af en benzintank. Pladsen indeholder mere end ved første øjekast. 400 pladser, skovområder, shelters og campinghytter.

 

Det har været vores drøm at have en campingplads, men vi var tæt ved at dreje nøglen om, da corona-krisen kom, fortæller Heidi, som sammen med sin mand Jesper begyndte på at forpagte pladsen i april 2019. Et år efter kradsede corona-krisen.

 

På samme tidspunkt stod Erhvervshus Sydjylland med en ekstraordinær pulje, CoronaGenstart, som skulle hjælpe trængte erhverv. Turismen er ikke et af de områder, som erhvervshuset normalt beskæftiger sig så meget med, og derfor blev de spurgt om de havde nogle virksomheder, der ville have gavn af puljen. Det havde Business Aabenraa.

 

Erhvervshus Sydjylland kom med

Derfor kom de to organisationer på fællesbesøg i april 2020.

 

Her deltog Per Rask og Rolf Hansen fra Erhvervshus Sydjylland og direktør fra Business Aabenraa, Helle Malene Kjølsen Olsen:

 

Da vi besøgte stedet havde corona-krisen lukket grænserne, og vi lyttede til udfordringerne fra Heidi og Jesper, fortæller Helle.

 

Vi ledte efter, hvor vi kunne gøre en forskel med midler og hjælp, og det her er ret godt eksempel på samspillet i erhvervsfremmesystemet. Vi hjælper jo tilsammen en virksomhed, fordi vi har det lokale kendskab og kontakt, og erhvervshuset sad med finansiering og viden.

 

Business Aabenraa fandt rådgivere

Fællesbesøget betød, at Kruså Camping fik tildelt midler til en ekstern rådgiver. Business Aabenraa fandt flere egnede kandidater, som kunne hjælpe med at skaffe et bedre overblik over økonomien. De to forpagtere valgte den selvstændige rådgiver Pernille Puck.

 

Heidi og Jesper skulle have overblik over økonomien og en grundlæggende forståelse for ledelsesinformationer, og det krævede også noget sidemandsoplæring og ændrede rutiner, fortæller Pernille Puck.

 

Jeg har lært dem nogle effektive arbejdsgange, som samtidig giver dem det nødvendige overblik, som giver dem mulighed for at træffe bedre beslutninger.

 

Fandt tid midt i den travleste periode

Pernille Puck besøgte campingpladsen fra juni til september, som er den travleste periode på en campingplads – selv under en coronakrise. Heidi og Jesper havde med andre ord rigeligt at se til, da de også byggede en ny pool på pladsen, som mange gæster havde efterspurgt.

 

Vi havde ikke tiden, men vi fandt den. Det her skulle der styr på, fordi det var stressende for mig, at der ikke var overblik. Når man ikke kan se, hvad man har tjent af penge, så bliver det for svært, fortæller Heidi, som primært er den, som tager sig af økonomien.

 

Pernille var super god, og jeg tror ikke, at vi havde stået her med et smil eller som forpagtere af en campingplads, hvis vi ikke havde fået hjælp.

 

Rådgivning faldt på et tørt sted

Oprindeligt er Heidi Laumann uddannet blomsterdekoratør, mens hendes mand Jesper Thomasen er tømrer, og derfor har økonomi ikke været noget, de skulle håndtere i større grad. Men de var ivrige campister, da de i april 2019 kastede sig ud i at forpagte pladsen ved Kruså.

 

Nu har vi fået overblik, og vi kan drømme, fortæller Jesper, og vi vil realistisk kunne vurdere, om vi kan købe pladsen på sigt. Det kunne vi slet ikke før. Der kunne jeg bare se på min kone, at det her gik hende for meget på, og derfor skulle der ske noget. Nu har vi fået luft til at turde drømme igen.

 

En af drømmene er at bygge flere campinghytter ligesom der helt ude i hjørnerne altid er noget, der trænger til en kærlig hånd.

 

Det giver først mening, når vi er ejere af pladsen, fordi ellers kommer det ikke os til gavn. Vi byggede den nye pool for vores depositum, og ellers venter vi til, at vi ejer pladsen, siger Jesper.

 

Og her spillede Penille Pucks rådgivning en afgørende rolle. Uden coaching og den pædagogiske gennemgang af økonomien, så ville Jesper og Heidi ikke vide, om de tjente nok til, at de kunne overtage – og det ville i den grad gøre mødet med banken umuligt.

 

Pernille hjalp i første omgang fra at lukke, og nu også til at vi realistisk kan vurdere vores indtjening, vores økonomi og forklare banken, hvordan vores drømme og økonomi kommer til at hænge sammen, supplerer Heidi.”

 

Artikel fra Erhvervshus Sydjylland af den 12. november 2020:

(https://ehsyd.dk/content/ydelser/rakte-ud-efter-hjaelp-og-genstartede-firmaet/559ed47d-e084-4f61-9488-5d1eb0a37bf7/)

Kruså Camping

Aabenraavej 7

6340 Kruså

Telefon: 74 67 12 06

www.krusaacamping.dk

 

Uden Pernille var vi ikke blevet ejere af en campingplads

 

Kruså Camping

www.krusaacamping.dk

 

 

Uden Pernille var vi ikke blevet ejere af en campingplads

 

 

Næste skridt var enten farvel eller ejerskifte 

”Corona-krisen har været hård ved Kruså Camping, der lever af gæster. Forpagterne har dog samlet et stærk team til at støtte, og der har givet forretningsmæssigt mod og finansiering til at gå fra forpagtere til ejere.

 

Tæt ved den tyske grænse ligger den campingplads, som Heidi Laumann og Jesper Thomasen i slutningen af september blev ejere af. De begyndte at forpagte pladsen i april 2019, men mindre et år efter lukkede corona-krisen for turister og gæster i stor stil. Nu er vi i 2021, og pladsen er reelt deres.

 

Tilbage i november 2020 besøgte vi parret i Kruså, fordi Erhvervshus Sydjylland havde hjulpet med et tilskud fra CoronaGenstart. Det brugte parret til at finansiere en professionel økonomisk rådgiver.  

 

Det lå dog ikke i kortene, at de i dag kan kalde sig ejere af pladsen. I begyndelsen af 2021 var prisen for overtagelsen stadig for høj. Jesper og Heidi havde flyttekasserne stående i stuen og pakkede langsomt ned, mens kontrakten for deres forpagtning var ved at udløbe. Men så skete der noget.

 

Vi vidste, hvad vi ville købe for, fordi vi har fået så god rådgivning, som vi har. Købte vi pladsen for dyrt, ville vi aldrig kunne afdrage gælden. Det havde vi ikke regnet ud uden råd og vejledning fra folkene omkring os. Vi endte med at købe til den rigtige pris, fortæller Jesper Thomasen.

 

I dag ved vi endnu mere, hvad vi er gode til, og hvad vi skal få andre til. Vi troede nok først, at vi skulle kunne det hele selv, men det er der altså ingen, der kan.

 

Et stærkt team omkring ejerne

Jesper Thomasen er uddannet tømrer og tager sig af alle de håndværksmæssige ting på pladsen, men han overlader meget andet til det team, som de har bygget op omkring sig.

 

Vi har haft advokat på i forhold til ejerskiftet, og vi snakker med revisoren, når vi tjekker økonomien, og så bruger vi rådgiveren, vi fandt som en del af CoronaGenstart, siger Jesper Thomasen.

 

Rådgiveren, som Jesper taler om, er den selvstændige rådgiver, Pernille Puck. Hun har ifølge Heidi Laumann og Jesper Thomasen spillet en afgørende rolle for, at de i dag kan kalde sig ejere af campingpladsen.

 

Uden Pernille var vi ikke blevet ejere af en campingplads. Hun har åbnet døre for os, men hun har også vist os vejen igennem til finansiering, fortæller Heidi Laumann.

 

Rådgiver tager ikke æren

Helt så langt vil Pernille Puck dog ikke gå.

 

Jeg har været med på rejsen, og jeg har brugt mit netværk inden for finansiering, men det er Heidi og Jesper, der har truffet beslutningerne, siger hun.

 

De har investeret i budgetter og en forretningsplan, og de har været superprofessionelle, og det er det, som har imponeret bankerne og Vækstfonden. Det har givet muligheden for at købe pladsen.

 

Den modne tilgang til at drive forretning er noget, som Pernille Puck ser mange tegn på hos Kruså Camping, som hun har fulgt i over et år.

 

Nu træffer de forretningsmæssige beslutninger, når de ved, hvad der kan betale sig. Det er de økonomiske overvejelser, som gør, at de ikke åbner cafeteriet. De ved, hvor de tjener jeres penge.

 

Generelt råd: Vid hvad du tjener på

Det er Jesper Thomasen enig i.

 

Før ville vi have åbnet for at lave pomfritter, hvis bare én gæst spurgte efter det. Nu ved vi, hvor mange vi skal sælge for, at der er forretning i det, og derfor lader vi de omkringliggende spisesteder i Kruså tage sig af take-away.

 

Det er jo den forskel, det gør, når vi har gode folk omkring os. Vi er blevet skarpere på mange flere områder af vores forretning.

 

Få altid sparring på forretningen

Netop vejledning har Kruså Camping også fået fra Business Aabenraa, som sammen med Erhvervshus Sydjylland var på besøg i 2020 og igen i 2021. For direktør i Business Aabenraa Helle Malene Kjølsen Olsen er det netop den tætte dialog, som gør en forskel for virksomhederne.

 

Vi sidder med et stort overblik over tilskudsmuligheder, når vi er på besøg sammen med Erhvervshus Sydjylland, og vi kan give konkret sparring på idéerne. Når et par som Jesper og Heidi i dag har bygget et team omkring sig, så står de meget stærkere, når de skal have finansieret projekter eller søge tilskud, forklarer Helle.

 

Vi oplever en stor effekt ved at komme igen, fordi virksomheden flytter sig også fra år til år. Jo bedre vi lærer virksomheden at kende, jo bedre kan vi vejlede og sparre med virksomheden og jo mere kan vi være på forkant i forhold til muligheder, som kommer og som passer til de behov, virksomheden har, uddyber hun.

 

For eksempel CoronaGenstart sidste år, men også Omstillingspuljen, som er det næste, Heidi og Jesper kigger nærmere på sammen med os.”

 

Artikel fra Erhvervshus Sydjylland af den 25. oktober 2021: (https://ehsyd.dk/content/ydelser/naeste-skridt-var-enten-farvel-eller-ejerskifte/e617d6ec-596f-48f4-97d9-a592d5879c2e/)

 

Kruså Camping

Aabenraavej 7

6340 Kruså

Telefon: 74 67 12 06

www.krusaacamping.dk

 

 

 

 

PREMIUM SYSCON A/S

www.premiumsyscon.dk

 

Med Pernilles viden kom vi i mål

 

“Pernille Puck har været med på et forløb i Premium Syscon A/S, hvor afsættet var at finde investorer.

 

Pernille har været med til at finde, forhandle samt lægge strategien bag udarbejdelse af budgetter, forretningsplan, pitch materiale og investeringsmodel til investorer. Derudover har Pernille været bindeled til advokat samt revisor.

 

Pernille har ydet en kæmpe indsats for at få alle enderne til at mødes og med Pernilles viden kom vi i mål.”

 

 

Christian Lundeborg

COO / Chief Operations Officer

PREMIUM SYSCON A/S

www.premiumsyscon.dk

 

 

 

 

 

Globalgoals.io ApS

www.globalgoals.io

 

Kapitalroadmap

 

“Vi hyrede Pernille Puck ind til den tidskrævende proces til at få afdækket og klarlagt relevante investorer til Global Goals.

 

Pernille har et stort netværk, som hun brugte aktivt i vores proces, hvor hun både fik taletid og åbnede døre for os. Samtidig oplevede vi en utrolig professionel, struktureret, ærlig og engageret tilgang til opgaven. Ydermere havde Pernille udover opgaven samtidig fokus på muligheder for andre relevante netværk samt nye kundeemner til Global Goals.”

 

 

Jonas Bruhn

Founder, CEO

&

Palle Hansen

Founder, CFO

 

Globalgoals.io ApS

www.globalgoals.io

 

 

 

 

 

Kolding Herreds Landbrugsforening

www.khl.dk

 

God formidling og refleksion

 

I forbindelse med et kursus for landbrugsrådgivere valgte vi at invitere Pernille med som underviser, da hun med et spændende CV fra finanssektoren kunne bidrage med viden og sparring på emnet omkring ”360 graders vurdering af virksomheden” i forbindelse med kapitalfremskaffelse.

 

Pernille gav af sig selv og sin viden/indsigt i kreditverdenen i forhold til de krav, man som virksomhedsejer skal forholde sig til i forbindelse med kapitalfremskaffelse.

 

Pernille er en god formidler, god til at få skabt en dialog under kurset samt komme med konkrete eksempler og erfaring, som kan bruges enten af os alene i en rådgivningssituation, eller viden om hvor man kan henvise til en.

 

Et godt indlæg med stor refleksion og viden til gavn for fremtidig rådgivning.”

 

 

Marie Kock Pedersen

Afdelingsleder Økonomi & HR-Chef

Kolding Herreds Landbrugsforening

www.khl.dk

 

Attendwise ApS

www.attendwise.com

 

Pernille er en uundværlig hjælp som vores finansielle rådgiver

 

“Som del af Attendwises vækstrejse havde vi brug for at finde en ny finansiel samarbejdspartner. Vi havde da brug for en kapital – og sparringspartner til at hjælpe os. Valget faldt hurtigt på Pernille Puck, da hun havde evnen til hurtigt at sætte sig ind i vores forretningsmodel og behov, og havde de nødvendige kompetencer til at være bindeleddet mellem os og den nye finansielle samarbejdspartner.

 

Vi fandt sammen ud af, at vi ønskede et bankskifte, hvor vi ønskede en bank, som ville kunne forstå os og vores behov for kapital som en Tech & SaaS (Software-as-a-Service) virksomhed. Da der som bekendt er forskel på en SaaS virksomhed og traditionel produktionsvirksomhed.

 

Med Pernilles professionelle tilgang og ikke mindst det rigtige materiale blev vi godt ”klædt godt på” til mødet med den nye bank. Pernilles opgave var at sparre og gennemgå vores forretningsplan og budgetmateriale med os samt booke møder med nøje udvalgte banker. Pernille varetog hele den tidskrævende proces for os og var en stor støtte undervejs. Samtidig kom Pernille med gode råd og vejledning, og udfordrede os på en positiv måde i forhold til vores forretningsmæssige beslutninger.

 

Pernille har uden tvivl været en uundværlig hjælp for os med at have fundet en langvarig og vigtig samarbejdspartner med en bank, der både tror på os samt forstår os og vores forretningsmodel. Vi vil klart anbefale andre virksomheder at tage en dygtig sparringspartner med i processen, og vores varmeste anbefalinger går til Pernille Puck. Hun har både kompetencerne og netværket til at komme succesfuld i mål.

 

Det er også kun et plus, at vi oplevede et stort engagement, imødekommenhed og forståelse fra Pernille, hvor kemien mellem hende og os bare passede. Derfor har vi valgt at fortsætte samarbejdet med Pernille som en af vores rådgivere i vores nystiftede Advisory board.”

 

Jeannette Eis

CEO

Attendwise ApS

www.attendwise.com

 

 

Storke Foto

www.storkefoto.dk

EN LANGSIGTET LØSNING

 

“Man mærker fra første sekund, at Pernille Puck har solid erfaring indenfor bla. finansiel rådgivning og sparring, men også at Pernille er et meget engageret og yderst sympatisk menneske, man straks får tillid til.

 

Pernille arbejder hurtigt og grundigt, og finder stabile og langsigtede løsninger.

 

Med hendes evner til hurtigt at sætte sig ind i de problemstillinger vi havde med blandt andet skift af bank, gav hun os den bedste rådgivning og sparring, man kunne ønske sig.

 

Fra første sekund følte vi os i trygge hænder.

 

Vi ville aldrig have haft de samme muligheder uden Pernilles rådgivning og med det netværk hun igennem sit professionelle virke har opbygget.

 

Vi kan kun anbefaler at tage kontakt med Pernille Puck, uanset hvilken kapital og sparring der er behov for.”

 

 


Frederikke Hoeg

Direktør/Indehaver

Storke Foto

www.storkefoto.dk