STRATEGI & FORRETNINGSUDVIKLING​

Jeg kan udfordre dig og sparre med dig om det gode talmateriale, som gør det nemmere for dig, at komme i mål med dit kapitalbehov

Ønsker du kvalificeret sparring på din forretningsplan og dine finansielle tal, så har jeg erfaringen til at hjælpe dig.

 

Igennem årene har jeg læst rigtig mange forretningsplaner og set mange strategier. Den gode forretningsplan afhænger meget af netop din virksomhed.

  • HVILKEN TYPE AF VIRKSOMHED DRIVER DU?

 

  • HVILKET DILEMMA STÅR VIRKSOMHEDEN OVERFOR?

 

  • HVILKET STADIE ER VIRKSOMHEDEN I?

 

  • HVAD ER RELEVANT FOR NETOP DIN VIRKSOMHED?

 

  • HVAD SKAL DU OPNÅ AF FINANSIERING?

 

  • HVAD VIL INVESTORER OG FINANSIELLE PARTNERE LÆGGE VÆGT PÅ I FORHOLD TIL DIN FORRETNINGSMODEL?

Med afsæt i, at en forretningsplan skal være skarp, tilpasset netop din virksomhed og dit behov, sparrer jeg med dig om struktur, opbygning, ”krav” til indhold og meget mere. Derved bliver du klædt bedst mulig på til dialogen med kommende finansielle partnere og investorer, så du netop opnår den kapital og finansiering, som er mest optimal for din virksomhed.

 

Jeg skriver ikke virksomhedens forretningsplan, men er din kritiske sparringspartner.

 

Det er min påstand, at uden en strategi kan der ikke lægges et kvalificeret budget. Derfor er det vigtigt, at når man går i dialog med investorer og finansielle partnere er meget skarp på dette område.

 

Jeg kan udfordre dig og sparre med dig om det gode talmateriale, som gør det nemmere for dig, at komme i mål med dit kapitalbehov.

 

Jeg tager gerne en direkte dialog med din revisor.